• Sepetinizde ürün bulunmuyor.

İndirim!

Excel 365 Eğitimi

Orijinal fiyat: ₺4,500.00.Şu andaki fiyat: ₺4,000.00. her 365 gün

Kurslar Dahil

350 adet stokta

Satın Al
İÇİN ABONELİK 1 yıl

Açıklama

Excel’de elektronik tablo bilginizi sıfırdan başlayıp orta düzeye  ilerletmek istiyorsanız bu kurs tam size göre!

“Excel 365 Eğitimi” kursunun amacı, Excel’i hem iş hayatınızda hem de özel işlerinizde kolayca kullanabilmenizi sağlamak ve size karar verme sürecinde yardımcı olmaktır. Bu çevrimiçi kursta, e-tablo ve çalışma kitabı anatomisi, veri girişi ve görselleştirme dahil olmak üzere temel Microsoft Excel bilgilerinin yanı sıra işlevler, koşullu biçimlendirme, görünüm, matematiksel formüller, grafikler, makrolar, klavye kısayolları, hücre başvuruları, filtreler, sıralamalar, veri doğrulama, PivotTable’lar gibi güçlü araçları öğreneceksiniz.

Birçok iş için temel Excel becerileri gereklidir, ancak daha gelişmiş beceriler genellikle iş başında öğrenilir. Bu kurs, kendi başınıza veya iş başında daha ileri becerileri öğrenme noktasına hızla ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

“Excel 365 Eğitimi” kursu, alışılagelinen Excel kurslarından çok farklıdır. Mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde çok sayıda araç ve beceriyi kullandırmaya odaklanmak yerine, en yararlı  becerilerine aşinalık kazanmanızı sağlayarak Excel‘in başarınızın anahtarı olacak bu becerilerini size kazandıracaktır.